Pátek, 26 dubna, 2024
- Reklama -123jobs

Kudrlinky, vlny i vyžehlené!

Její půvab zaujal svět modelingu, ale později i televize a filmu. Herečka Brooke Shields se zejména v rodné Americe stala idolem krásy a vzorem pro množství běžných Američanek.

Pravda 30.05.2021 06:00 brooke98 Foto: Shutterstock
Herečka Brooke Shields na záběru z roku 1998 na filmovém festivalu v Cannes. Z tohoto účesu srší pohoda a ležérnost, ale i zdraví a půvab.
Rodačka z newyorského Manhattanu se narodila 31. května 1965 a slaví tento rok své 56. narozeniny. Její kariéra odstartovala už v útlém věku, takže se dá říci, že přesahuje délku čtyř dekád. Během nich stihla Shields několik experimentů se svým vzhledem – jedno však zůstávalo – dlouhé vlasy.

Hrdinka Modré laguny či jedné z nejslavnějších reklam na džíny Calvin Klein se ani jednou během svého života neodvážila na krátký účes. Dlouhé vlasy byly její poznávacím znamením a s oblibou jejich využívali filmaři jako její znak krásy, podobně jako odborníci ze světa modelingu. To si zjevně musela dobře uvědomovat i samotná herečka.

Brooke Shields a její účesy během 30 let kariéry
FOTOGALERIE
I ofinu a neposedné vlny vyzkoušela během …
Herečka Brooke Shields na archivním záběru z …

  • 5Herečka Brooke Shields na záběru z roku 1997 ….
    Samozřejmě, změnám se nebránila a i dnes může být pro mnohé dámy vzorem, jak na to, pokud toužíte po nějakém menším vlasovém „update“. Zatímco například v 90. letech byly její poznávacím znamením až do medova odbarvené prameny zlatavých vlasů jakoby vytažených sluncem, později se soustředila více na podtržení své přirozené oříškové barvy, aby následovaly experimenty s mahagonovými a čokoládovými tóny ve vlasech.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek