Středa, 24 dubna, 2024
- Reklama -123jobs

Šortky vám nesmí chybět v letní výbavě: Jaké jsou v kurzu a jak je nosit? Čtěte!

Meteorologové slíbili příchod teplejšího počasí. Ale i kdyby jste si na něj ještě museli pár týdnů počkat, léto bude neúprosné. A v takovém případě jsou jednou z oděvních variant i šortky.

Pravda, zg 01.06.2021 06:00 reserved-210427 Reserved D2 0611 Foto: archiv značky
Denimové šortky patří mezi ten nejtradičnější typ krátkých kalhot, jaké nosí dámy. Model na snímku Reserved.
Dámské šortky se dlouhou dobu vnímali jako výrazně ležérní kus oděvu, obvykle vhodný pro volný čas. To se změnilo před pár lety, když designéři začali experimentovat se střihy krátkých kalhot (délka šortek se může lišit, ale nesahají dále než po kolena) a s pomocí stylistů z nich udělali skutečný módní trend.

Při šortkách na léto 2021 platí, že určitě nešlápnete vedle, pokud si vyberete denimové šortky, případně bermudové širší šortky z jemnějších, splývavých materiálů. Co je však absolutním hitem, jsou cyklistické šortky, nebo pokud chcete elastické krátké kalhoty. Pokud si pod nimi představíte klasický směsný materiál úplně na tělo, nejste daleko od pravdy. Ale …

Šortky pro dámy mají různé podoby, zde jsou!
FOTOGALERIE
Modré šortky s lesklým dezénem Reserved, …
Olivové šortky s vysokým pasem F & F, prodávají …

  • 7Hrubšie elastické šortky COS, prodávají se za …
    … cyklistické šortky mohou být i z hrubších materiálů, působit elegantně. Nejde jen o modely s typickým leskem umělých vláken, například mimořádně populární jsou matné černé cyklistické šortky – například i s manžetou na ohnutí.

Ženy se často ptají, jak podobný kus garderoby kombinovat, aby výsledek fungoval bez menších problémů. Při cyklistických šortkách je to především o proporci. Zatímco vaše stehna jsou obtažené v elastické látce, zbytku je lepší dodat objem. Například s pomocí oversized košile s prodlouženou opěrkou částí či například pomocí splývavého blejzru. Siluetu opticky vylepší použití bot na podpatku.

liujo19990
ČTĚTE VÍCE
Midi, maxi, ale zejména na knoflíky! 10 šatů, ve kterých ovládnete (otáľajúce) léto
Při denimových krátkých kalhotách můžete volit ležérnější a sportovnější look s klasickým topem, teniskami či balerínami. Ale opět je možné s pomocí vhodně zvolených částí oděvu vytvořit velmi elegantní a sexy look. Jedna rada, raději se vyhněte roztrhaným džínům. Při denimu této sezóny se pozornost soustřeďuje na kvalitu, precizní střih a udržitelnost!

Šortky také skvěle vypadají s lehkými halenkami ze saténové či hedvábné směsi. Nosí se dekorativní detaily jako jsou vázačky či načechrané rukávy. Speciální kapitolu tvoří šortky s vyšším pasem, které ocení dámy, které nemají zcela definován dřík.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek