Pátek, 26 dubna, 2024
- Reklama -123jobs

Klumové účesy? Ze svých bohatých vlasů dokáže vykouzlit cokoliv, podívejte se

Ačkoliv by to při pohledu na ni hádal málokdo, 1. června slaví slavná německá rodačka Heidi Klum 48 let.

Pravda 01.06.2021 09:00
Odkdy rodačka z Bergisch Gladbach vstoupila do světa modelingu uplynulo již 30 let. Vysoká blondýnka se širokým úsměvem zaujala na soutěži Model 92 a porazila 25 tisíc konkurentek z celého Německa. Skutečný zlom v její kariéře nastal v roce 1997, kdy se dostala na titulní stranu slavného plavkového speciálu Sports Illustrated. Klum se zároveň jako první Němka v historii stala andělem značky Victoria Secret.

zvětšit
Německá modelka Heidi Klum – její účesové proměny. Foto: Shutterstock
Německá modelka Heidi Klum – její účesové proměny.
Za roky v showbyznysu se 4-násobná matka měnila, ale o extrémně změny image u modelky, moderátorky a podnikatelky nikdy nešlo. Co se účesů týká, hustou hřívu nosí roky blond – jen mění její odstíny. V roce 2018 se například na červeném koberci objevila s vlasy v odstínu jemné oříškové, ale pak se rychle vrátila k světlejšímu odstínu.

Vlasy nosí často i na slavnostních akcích rozpuštěné, její typickým účesem jsou plážové vlny či vlasy učesané na pěšinku na střed a vyhlazené. Ale stejně jí sluší i bohatý drdol či ocas, kdy má vlasy sčesané z obličeje a dokonale uhlazené bez jediného pramínku padajícího do obličeje.

Is ofinkou už manželka zpěváka Toma Kaulitze nechala pár razy vidět před objektivy. Viz účesové proměny oslavenkyně Heidi Klumová v naší galerii.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek