Středa, 24 dubna, 2024
- Reklama -123jobs

Žádné nudné sako! Do práce i do města si oblečte květinový vzor, ​​zde jsou naše tipy

Pro mnoho žen se stalo sako součástí denní garderoby. Některé ho používají jako součást pracovního dress-code. Pokud patříte k těm, které od saka Boci, protože mají pocit, že to je nudný kus oděvu, zpozorněte.

Pravda 28.05.2021 06:00 GANT SS21 GANT LS GANT SS21 MAY THIRD W 29062 … Foto: archiv značky
Florální motivy dodávají dámským sakům nový náboj. Vizuál na obrázku Gant.
Dámské sako opravdu nemusí být jen součástí seriózní oděvní výstroje dámy, která pracuje v managementu nebo na nějaké důležité administrativní pozici. V první řadě je třeba si uvědomit, že kvalitně ušité, dobře střižené a dokonale padnoucí sako dokáže s naší figurou skutečné divy. Kromě toho, že dodává pocit elegance, ale také jisté nezávislosti a síly, může být skvělým moderním prvkem šatníku a dá se kombinovat opravdu na mnoho způsobů.

liujo19990
ČTĚTE VÍCE
Midi, maxi, ale zejména na knoflíky! 10 šatů, ve kterých ovládnete (otáľajúce) léto
Do karet vám může zahrát i trend, který se projevuje zejména poslední roky – sako s výrazným dezénem. Vedle křiklavých a neonových barvách nebo neutrální jednolité barevnosti se totiž objevují stále častěji saka s potisky. Květinový vzor je na aktuální měsíce jako stvořený, přičemž s takovým kusem oděvu opravdu nemusíte vymýšlet žádné komplikované styling.

Saka s florální potiskem se hodí k tubového šatům či šatům se širokou sukní. Můžete si je vzít k džínům, pohodlnějším chino kalhotám, hedvábným či saténovým „harem-pants“ nebo rovnou střiženým kalhotám ze směsových materiálů. Nešlápnete vedle ani v kombinování s plisovanou sukní a v neposlední řadě je zde také denim.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek