Sobota, 27 dubna, 2024
- Reklama -123jobs

Vylepšete po letech vaši předsíň novou předsíňovou stěnou

Je úžasné, jak bohatou nabídku nábytku dnes najdeme v obchodech. Ať už máte rádi nábytek, který jen tak někde nenajdete, rádi vyhledáváte zboží se zajímavými detaily, nebo chcete vybavení moderní, ale přesto cenově dostupné a kvalitní, vyberte si. Tak je tomu i v případě, že navštívíte zavedený a velmi dobře hodnocený e-shop Sg-nabytek.cz. Dnes si povíme, co můžeme udělat pro naši hezčí předsíň.

Odkládejte věci na své místo a ciťte se příjemněji

Přijít domů z práce nebo školy a vidět na zemi rozházené boty, nepověšené bundy nebo padající z přeplněného samostatně stojícího věšáku, nám jistě nenavodí příjemnou náladu. Naopak, když si ale zařídíme předsíň tak, aby bylo kde věci odkládat, a naučíme naši rodinu je používat, rázem nám může být při odchodu z domu i návratu lépe. Řešením jsou různě uzpůsobené předsíňové stěny.

Předsíňové stěny zpravidla obsahují botník, zrcadlo, několik věšáků, případně i menší skříň na oblečení. Záleží na tom, kolik máte prostoru. Samozřejmě můžete do předsíně umístit i např. komodu, nebo samostatný botník s prostorem k sezení, aby se vám dobře obouvalo coby seniorům, nebo s malými dětmi na klíně. Velmi povedený je např. velký botník se sedátkem bílý

V extrémních případech, kdy žijete např. v 1+1 nebo 1kk a skutečně nemáte prostor, můžete sáhnout po skříni se zrcadlem nebo jen věšáku s botníkem. 

Jakou barvu vybavení volit?

Jestliže máte prostornou předsíň, nemusíte se nijak omezovat a kupte si vybavení v barvě, která je vám nejbližší. Všeobecně ale platí, že světlé barvy prostor opticky zvětšují a rozjasňují. Tmavé zase mohou působit elegantně, zvláště, když je kolem bílá výmalba a decentní doplňky, ať už jde o vypínače, kliky dveří, koberečky…

Podívejte se na Sg-nabytek.cz a vyberte si předsíňovou stěnu, která vám umožní mít v předsíni řád a pořádek. Budete jistě spokojeni, a to jak s cenou, tak s kvalitou zboží.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek