Sobota, 27 dubna, 2024
- Reklama -123jobs

Hledáte lepší dětské jednorázové pleny než ty, které používáte?

Najít v bohaté nabídce dětských jednorázových plenek takové, které jsou pro nás i dítko plně vyhovující, je doslova kumšt. Mnohdy bohužel neplatí, že za vyšší cenu získáme lepší plenky. Obzvlášť to může naštvat, když plenku přebalíte, a ona je po dvou hodinách přeplněná, nebo se roztrhne či proteče. To se vám ale nestane s plenkami Dada. Znáte je?

Levné plenky Dada jsou kvalitní

Na našem trhu můžete koupit jednorázové plenky Dada Extra soft 4 i další varianty a velikosti. Velikost 4 patří k nejpoužívanějším, protože ji používají děti od váhy 7 kg do 16 kg. 

Všechny Dada jednorázové dětské pleny jsou vyráběny primárně pro polský trh, ale pro své kvality a příznivou cenu si už před léty získaly velkou oblibu i u našich zákazníků. Můžete si je koupit ve třech sériích, a to Extra Soft, Extra Care, Pure Care. Vybere si tak každý zákazník.

Koupit si můžete i Dada Pants 4, 5 nebo 6. Tady se setkáváme s oblíbenými jednorázovými dětskými plenkovými kalhotkami, které se dají snadno sundat, a pak zase natáhnout zpět, jakmile se dítě vyčurá. Jde o způsob, jak dítku usnadnit učení se chození na nočník nebo WC. Pro větší děti znamenají příjemnější používání plenek, které mohou potřebovat i ze zdravotních důvodů.

Dada nabízí i vlhčené ubrousky, které jsou při přebalování doslova nutností. Oceníte je i při každodenní péči o dítě, při cestování atd.

Nakupte Dada plenky na Kupplenky.cz

Dada plenky nejsou k dostání v obchodech, ale můžete si je koupit např. na webových stránkách Kupplenky.cz. Na první nákup navíc získáte slevu 50 Kč, což vám pleny ještě zlevní. Koupit si můžete JUMBO balení, a jak už to bývá, s větším množstvím získáte i zajímavější cenu.

Kromě toho nabízí web i mnohé kojenecké potřeby, látkové pleny, plenkové dorty, přebalovací podložky, kozí mléko a mnohé jiné. Objevte obchod, kde mají mnohé zboží za skvělé ceny.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek