Pátek, 26 dubna, 2024
- Reklama -123jobs

Jak nalíčit oči, aby váš pohled nepřehlédl nikdo? Zde jsou tipy, se kterými zabodujete

Decentní, přímo nahé – ano, to se zvykne mluvit o líčení často. Ale zdá se, že léto 2021 má pro nás trochu jiné plány. Tedy zejména v případě, pokud patříte mezi fanoušky dekorativní kosmetiky a nejnovějších trendů.

Pravda 27.05.2021 09:00 P10016765 4 Foto: archiv značky Natasha Denon
Líčení očí je výrazné, třpytivé, barevné. Vizuál od značky Natasha Denon.
Na trhu se objevilo několik nových produktů, paletiek očních stínů, které naznačují, že fantazii se meze klást nemají a ani nebudou. Ve hře jsou opravdu barvy od výmyslu světa, vysoká pigmentace, která zaručuje syté a přímo jakoby fixem nakreslené odstíny, ale také metalické odlesky a přírodní barevnice, která však nabývá nový charakter s výrazným leskem – jakoby se v ní odrážely paprsky slunce jako na rozčeřeným mořské hladině.

Možná to zní až příliš poeticky, ale trendové líčení naznačuje velký návrat metalických odstínů a barev v tónech zlatavé, měděné, ale i pískové, okrové a cihlové. Na trhu se dokonce objevuje paletka, kterou inspirovali písečné duny a jejich proměnlivá barevnost v dopadu slunečních paprsků.

Ať je to pestrá paleta! 7 tipů na oční paletky
FOTOGALERIE
Paletka očních stínů Le Palette Haute Couture …
Paletka očních stínů z limitované edice …

  • 4Paletka očních stínů Eye Quattro Eye Shadow …
    Kromě toho samozřejmě nemohou chybět ani svěží barvy míchaných letních koktejlů, mezi nimi například sytě růžová, pepermintová, tyrkysová jako blue curacao či žlutá se světle zelenou. A pro dámy, které už přece jen namísto experimentů zvolí raději osvědčenou (ale v žádném případě ne nudnou) variantu očního líčení, jsou v nabídce kombinace tělových barev s výraznějšími akcenty – ať už docílena pomocí zmíněných pigmentů nebo třpytivých částic.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek