Čtvrtek, 25 dubna, 2024
- Reklama -123jobs

Midi, maxi, ale zejména na knoflíky! 10 šatů, ve kterých ovládnete léto

Přestože počasí spíše připomíná deštivého Londýn s březnovými teplotami, na teplejší časy svítá. A spolu s nimi i na příležitost obléci si elegantní maxišaty s praktickým střihem.

Pravda 26.05.2021 06:00 liujo19990 Foto: archiv značky
Dámské vzorované maxišaty na zapínání Liu Jo, prodávají se za 199,90 eura.
Řeč je v tomto případě o modelech košilových maxi a MIDIS či kouscích s předním zapínáním, které funguje jako funkční element a často i jako dekorativní prvek. Košilové šaty tvoří samostatnou kapitolu v dámském šatníku a dokáží překvapovat svou variabilitou. Do letního období doporučujeme vedle klasického košilového střihu a jednolité barevnosti (ozvláštnění maximálně proužkovaným vzorem) zařadit trochu více romantiky a něhy.

Jak na to? Jednoduše. Volte výraznější barvy, případně vzory, které si letní sezóna přímo ptá – ano, řeč je o květinách, batice, případně abstraktních vzorech nebo výrazných grafických a animovaných potiscích.

Maxi, midi, ale zejména letně a na knoflíky
FOTOGALERIE
Dámské proužkované midišaty na zapínání Hugo …
Dámské maxišaty na zapínání Desigual, …

  • 7Dámske maxišaty na zapínání Banana Republic, …
    Ať už si vyberete šaty s límečkem a manžetami na rukávech, případně model se stojáčkovým zapínáním a knoflíky až ke krku nebo klasičtější elegantní midi model se zapínáním, no bez límce – každá z těchto variant vás potěší půvabem, funkčností a nadčasovostí. V případě šatů na zapínání stačí často investovat do jednoho či dvou modelů, ale nosit je můžete i několik let.

Závěrečná otázka možná zní, ale co k nim? Odpověď nemůže být přirozenější. Samozřejmě, skvěle zafungují podpatky. Ať už je řeč o lodičkách nebo sandálech na podpatku. Při košilových střizích však skvěle vypadají i tenisky. Volte raději jednoduché modely s hladkým povrchem a v jednolité barevnosti, abyste nechali vyniknout vzory na šatech. Při tomto typu šatů se také můžete pohrát se zvýrazněným dříkem – pomůže opasek, ať už v maxi nebo trendové mini tloušťce.

next41
ČTĚTE VÍCE
10 šatů v barvě tohoto léta a všechny za méně než 30 eur: Už víte, co si oblečete ?!
Kromě klasického koženého doplňku můžete volit například i pásek v podobě pletené šňůry provázané v dříku. To dodá šatům letnejší (dovolenkový) charakter, klidně i se slaměným kloboukem. Když takto vyrazíte do ulic, možná i slunce se odhodlá konečně prorazit deštivé poslední týdny.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek