Pátek, 19 dubna, 2024
- Reklama -123jobs

Bezchybná pleť i v teplejším počasí? Pomůže tónovací krém, máme pro vás tipy

Už je to nějaký ten rôčik, co se i na evropském trhu s velkou pompou objevili takzvané BB-krémy. Tónovací přípravky na pleť mezitím prošly několika inovacemi, ale jedna věc zůstává – jejich funkčnost a benefity pro pokožku.

Pravda, zg 21.05.2021 09:00 ošetřujícího tónovací krém 3v1 Care Color světlý … Foto: archiv značky NIVEA
Pleť si někdy potřebuje odpočinout od klasického mejkapu. I proto jsou na trhu tónovací krémy či BB-krémy, které poskytnou první pomoc v rámci hydratace, ale i jemného krytí.
S příchodem teplejšího počasí se mnoho žen brání nanášení klasického mejkapu, kromě toho si pokožka také ptá více hydratace, často také ochrany proti slunečním paprskům a UVA a UVB záření. To vše dnes již dokáží zastoupit právě tónovací krémy.

Přestože krytí v jejich případě není maximálně, vůbec to nevadí. Pointou přece je, aby pokožka dýchala, působila přirozeně a zároveň drobné nedokonalosti zůstaly skryty. BB-krémy, případně CC-krémy jsou přesně na to. Kromě vyhlazení a sjednocení pleti poskytují důležitou hydrataci a v mnoha případech i ošetřující látky proti prvním vráskám, pigmentovým skvrnám, zarudlým místům či například akné.

Zuzana Fialová
ČTĚTE VÍCE
Světlejší prameny i hollywoodské vyčesat: Účesy Zuzany Fialové vás inspirují!
Ačkoli stále ještě ne všechny tónovací krémy nabízejí i ochranný SPF faktor proti slunečnímu záření, většina kosmetických výrobců si už uvědomuje i důležitost tohoto atributu pleťového ošetření. I proto na trh přicházejí v rámci novinek už téměř výhradně přípravky se SPF.

My jsme se podívali do nabídky, ze které si běžné Slovenky mohou aktuálně vybrat v obchodech i online a přinášíme vám osm tipů, které lze inspirují k tónování v letním období i vás.

Další články autora

Komentář

Reklama

PR článek